Monday, May 11, 2009

Sejarah Tercipta: Perkahwinan Serentak Pengantin Baru/Lama di Bumi Adelaide!

Haaa... ni citer memang best. Kiranya org2 Malaysia kat sini yg dah lama tak ziarah saudara mara atau sahabat handai yg kawin kat Malaysia, leh nengok secara langsung di bumi Adelaide, perkahwinan adat resam style Melayu. Mantap dan cukup meriah.. Antara 3 pasangan mempelai, Ekram & Haniza, Aznan & Shila dan Saifuddin & Intan Sofia.. Memang sepadan sepadun...

Peristiwa semalam itu berlaku di Windsor Garden Community Hall, Danby Avenue, Windsor Garden.

Gambar2 menarik perkahwinan mereka beserta aktiviti time (silat, nasyid dan presentation by pengantin) tu akan dilampirkan nanti.. Ada keja sikit nak wat..